90'lı yıllarda unutulmaz şarkılara imza atan Taner Yazıcı sanat okulu açtı - Bu Ne Haber

Dikey Reklam
Dikey Reklam
Bu Ne Haber

90’lı yıllarda unutulmaz şarkılara imza atan Taner Yazıcı sanat okulu açtı

90'lı yılların unutulmaz şarkılarını seslendiren sanatçı Taner Yazıcı  tarafından açılan kendi adını taşıyan, ''Taner Yazıcı Sanat Akademisi''...

13 Ekim 2023
90’lı yıllarda unutulmaz şarkılara imza atan Taner Yazıcı sanat okulu açtı

90’lı yılların unutulmaz şarkılarını seslendiren sanatçı Taner Yazıcı  tarafından açılan kendi adını taşıyan, ”Taner Yazıcı Sanat Akademisi” Bursa’da  sanatseverlere merhaba dedi.

 

Geçtiğimiz günlerde Bursa’ya   kazandırılan Taner Yazıcı Sanat Akademisi pek çok davetlinin  katıldığı törenle açıldı. Yazıcı: Akademi’de sanata dair donanımlı ve yeteneklerin geliştirileceği bir ortam sağlamaktan ötürü mutluluk  yaşadığını ifade etti.

 

Akademi; Piyano, keman, gitar, bateri , ses eğitimi gibi birçok branşta eğitim vereceği gibi  aynı zamanda müzik ve resim okulları yetenek sınavlarına hazırlık dersleriyle öğrencileri sınava hazırlayacak.

 

 

 

TANER YAZICI KİMDİR?

Taner Yazıcı, 9 Şubat 1973’te GemlikBursa‘da doğmuştur. Müziğe orta öğrenim yıllarında aldığı gitar dersleriyle başlayan sanatçı, orta öğrenimini tamamladıktan sonra, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü’ne girmiş ve aynı bölümde yüksek lisans yapmıştır.

İlk albümü “Affetmedim Kendimi“yi 17 Haziran 1998 tarihinde çıkaran sanatçı albümünde Garo MafyanZeynep Talu ve Seda Akay  gibi başarılı isimlerle çalışmıştır.

 

ALBÜMLERİ :

1998  Affetmedim Kendimi

2001  Aşk Mazi Oldu

2010  Gönüllü

 

Editör:  Dilek Bozkurt

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ