Beylikdüzü 'nde Adaylık Kavgası - Bu Ne Haber

Dikey Reklam
Dikey Reklam
Bu Ne Haber
Dilek Bozkurt
Dilek Bozkurt

Beylikdüzü ‘nde Adaylık Kavgası

  Beylikdüzü Belediyesi 'nde bu kez de adaylık kavgası başladı. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla belediye başkanlarını bir telaş...

13 Aralık 2023
Beylikdüzü ‘nde Adaylık Kavgası

 

Beylikdüzü Belediyesi ‘nde bu kez de adaylık kavgası başladı. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla belediye başkanlarını bir telaş aldı. Ne hikmetse koltuğa oturan kalkmak istemiyor. Koltuğa oturanın kalkmak istemediği belediyelerden biri de Beylikdüzü Belediyesi…

 

Yeniden adaylık başvurusu yapan mevcut başkan Mehmet Murat Çalık aday gösterilip gösterilmeyeceği konusunda ise endişeli.

 

Son zamanlarda Beylikdüzü ‘nde 47 saatte park yapıldı gibi garip projelerin Halk Tv’den, TGRT ‘ye ve birçok haber kanalında haber yaptırılması ise; ” Başkan Çalık gündemde kalmaya çalışıyor ve yeniden aday gösterilmek istiyor” yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

 

Bu haberleri yaptırmak için Belediye kasasından reklam adı altında kaç para harcandığı ise merak konusu.

Ancak burada şunu da belirtmek lazım Mehmet Murat Çalık‘ın bazı hataları olmasına rağmen Belediye Başkanlığı süresince Pazar İstanbul, Fatih Sultan Mehmet  Kültür Merkezi, Kongre Binası, Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gündüz Çocuk Bakımevi gibi gerçekten önemli projelere de imza atmıştır, bunları da belirtmeden geçmeyeyim. Eee ne demiş atalarımız; ” Yiğidi öldür, hakkını yeme. ”

 

O FOTOĞRAF ÇALIK ‘I KIZDIRDI

Üst düzey bir kaynağımın bana aktardığı bilgilere göre; Mehmet Murat Çalık ‘ın en büyük rakibi Ufuk İnan.

Peki kimdir bu Ufuk İnan?

Ekrem İmamoğlu’nun dayısının oğlu ve uzun yıllardır CHP içerisinde görev alan biri. Adaylık için nabız yoklarken;

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik adaylık başvurularının bitmesine yakın Ufuk İnan ‘ı telefonla arayarak, ” Ekrem başkanla toplantıdan çıktım, adaylık başvurusunu yapsın diyor” bunun üzerine İnan adaylık başvurusunu yapıyor.

Çalışmalara başlayan Ufuk İnan ‘ın Belediye’den bazı yetkililerle sık sık buluşması, özellikle Fen İşleri Müdürü Hakan Baş ile yemekte buluşup fotoğraf vermesi Çalık ‘ı kızdırıyor.

 

GÖREVDEN ALINDI

Ufuk İnan ‘la bir görüşme yapan Çalık, ” Kulağımıza bazı şeyler geliyor, rahatsız oluyoruz, yaptıklarınız doğru değil ” diyerek tepkisini dile getiriyor. Ufuk İnan ise; ” Ben 20 yıldır bu partinin içindeyim, tepeden inmedim” diyerek tepki gösteriyor.

İnan ‘la yemeğe katılıp fotoğraf veren Fen İşleri Müdürü Hakan Baş ise görevden alınıyor. Anlayacağınız şu sıralar Beylikdüzü Belediyesi cadı kazanı gibi kaynıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ