Beyomder ailesi Gelecek Partisi Milletvekili Doğan Demir ile kahvaltıda bir araya geldi - Bu Ne Haber

Dikey Reklam
Dikey Reklam
Bu Ne Haber

Beyomder ailesi Gelecek Partisi Milletvekili Doğan Demir ile kahvaltıda bir araya geldi

Beylikdüzü Otizmle Mücadele Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleriyle, Beylikdüzü Gelecek Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Nevzat Altıtok'un...

10 Mart 2024
Beyomder ailesi Gelecek Partisi Milletvekili Doğan Demir ile kahvaltıda bir araya geldi

Beylikdüzü Otizmle Mücadele Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleriyle, Beylikdüzü Gelecek Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Nevzat Altıtok’un düzenlediği organizasyonunda Gelecek Partisi 28. Dönem Milletvekili ile kahvaltıda buluştu.

 

 

 

OTİZM HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPTI

Beylikdüzü Otizmle Mücadele Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Bozkurt, Gelecek Partisi 28. Dönem İstanbul Milletvekili  Doğan Demir‘e gerek Beylikdüzü çevresinde gerek meclise taşınması gereken Otizmli çocukların eğitimden, sağlığa iyileştirilmesi gereken tüm konular hakkında bilgilendirme yaptı.

 

BEYOMDER’İN HER ZAMAN YANINDAYIM

Beylikdüzü Gelecek Partisi Nevzat Altıtok, Beylikdüzü Otizimle Mücadele Derneği’nin dernek kurulduğu günden itibaren dernek başkanı Dilek Bozkurt ile iletişimde olduklarını ve bölgede yaşanılan sorunların tamamını bildiğini, özel gereksinimli bireylerin aileleri olarak verdikleri  mücadelenin öneminin farkında olduğunu ve her zaman derneğin destekçisi olduğunu ve bundan sonra da bunun böyle devam edeceğini ifade etti.

 

 

 

ÇALIŞMALARA AYNI DAKİKADA BAŞLADI

Gelecek Partisi 28. Dönem Milletvekili Doğan Demir dernek başkanı Dilek Bozkurt’u  dikkatlice dinledi. Ailelerin de yaşadığı sorunları birinci ağızdan dinleyen Demir  notlar aldı. Otizm farkındalığı ve Otizmli bireylerin, çocukların sosyal yaşam alanlarının oluşturulması, çoğaltılması ve iyileştirilmesi için sürecin bizzat takipçisi olacağının sözünü veren Doğan Demir yapılacak çalışmalar için aramaları aynı dakika yaptı.

 

 

Kaynak: Bunehaber

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ