Feyza Altun'un şeriat paylaşımı ortalığı karıştırdı! - Bu Ne Haber

Dikey Reklam
Dikey Reklam
Bu Ne Haber

Feyza Altun’un şeriat paylaşımı ortalığı karıştırdı!

Ünlülerin avukatı olarak bilinen ve adı son dönemde Dilan Polat davasıyla gündeme gelen avukat Feyza Altun, paylaştığı...

19 Şubat 2024
Feyza Altun’un  şeriat paylaşımı ortalığı karıştırdı!

Ünlülerin avukatı olarak bilinen ve adı son dönemde Dilan Polat davasıyla gündeme gelen avukat Feyza Altun, paylaştığı Farsça şiire yapılan yoruma sinirlenerek skandal bir ifade kullandı. “Şeriate s……” paylaşımı yapan Altun’un mesajı sosyal medyada büyük bir tartışmanın fitilini ateşlerken, “#feyzaaltuntutuklansın” etiketinin gündem olması sonrasında ünlü avukat kendisinden şikayetçi olanlar için zehir zemberek ifadeler kullandı.

 

FEYZA ALTUN’UN PAYLAŞIMI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Ünlülerin avukatı olarak tanınan avukat Feyza Altun, Dilan Polat’ın başı çektiği sosyal medya fenomenleri davalarıyla adını  daha da geniş kitlelere duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve açıklamalarla sık sık gündemden düşmeyen Altun paylaşımı yine  gündeme bomba gibi düştü.

 

KÜFÜRLÜ ŞERİAT YORUMU İNFİAL YARATTI

Altun, geçtiğimiz gün aktif olarak kullandığı Twitter (X) hesabı üzerinden Farsça bir şiir yayınladı. Bir sosyal medya kullanıcısı da ünlü avukatın Farsça yaptığı paylaşımın altına yorum yaptı. Altun, “Şeriate s……” diyerek karşılık verince söz konusu paylaşım silindi.

Feyza Altun'un küfürlü şeriat paylaşımı ortalığı karıştırdı! 'Tutuklansın' etiketi kısa sürede gündem oldu

 

“İSLAM DİNİNİ HEDEF ALAN BİR PAYLAŞIM”

Feyza Altun‘un bu paylaşımını “İslam dinini hedef alan bir paylaşım” olarak konu alan  bir kesim de oldu. Bu kesim tarafından da Altun hakkında suç duyurusunda bulunulacağı söylemleri oldu.

ŞERİAT İSTEYENLERE “ARABİSTAN’A GİDİN” ÇAĞRISI

Yaşanan mevzunun  ardından belli bir kitle tarafından tepkilerin hedefi olan Feyza Altun, kullandığı  dilini değiştirmedi bu sefer “suç duyurunuza da s*kayım” ifadesini kullandı. Ünlü avukat, hem Instagram hem de Twitter üzerindeki paylaşımlarına peşi sıra devam etti. “Şeriate karşı her zaman mücadele edeceğiz” diyen Altun, şeriat isteyenlere Arabistan’ın yolunu gösterdi!

 

Feyza Altun'un küfürlü şeriat paylaşımı ortalığı karıştırdı! 'Tutuklansın' etiketi kısa sürede gündem oldu

 

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ LAİKTİR LAİK KALACAK”

Kendisini sert şekilde eleştiren ve “#feyzaaltuntutuklansın” etiketini açanlara “Şeriat dediğiniz bu işte” diyen Altun, yürek yakan bir videoyu paylaşıp “Türkiye Cumhuriyeti laiktir laik kalacak” dedi.

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ