Küfürlü şeriat paylaşımı yapan Feyza Altun hakkında soruşturma başlatıldı - Bu Ne Haber

Dikey Reklam
Dikey Reklam
Bu Ne Haber

Küfürlü şeriat paylaşımı yapan Feyza Altun hakkında soruşturma başlatıldı

Dilan Polat davasıyla gündeme gelen avukat Feyza Altun'un sosyal medya hesabından yaptığı küfürlü şeriat paylaşımı tartışmalara neden...

19 Şubat 2024
Küfürlü şeriat paylaşımı yapan Feyza Altun hakkında soruşturma başlatıldı

Dilan Polat davasıyla gündeme gelen avukat Feyza Altun’un sosyal medya hesabından yaptığı küfürlü şeriat paylaşımı tartışmalara neden olurken, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama” suçundan resen soruşturma başlattı. Gelişmeyle ilgili konuşan Altun, “Şeriat benim için kadın taşlayan Taliban aklıdır. Bu ülke laik bir ülkedir. Dolayısıyla şeriate karşıyım sözlerimin de arkasındayım” dedi.

 

Adı son dönemde Dilan Polat davasıyla gündeme gelen avukat Feyza Altun, paylaştığı Farsça şiire yapılan yoruma sinirlenerek skandal bir ifade kullandı. “Şeriate s……” paylaşımı yapan Altun’un mesajı sosyal medyada büyük bir tartışmanın fitilini ateşlerken, tepki mesajları sonrası “#feyzaaltuntutuklansın” etiketi Twitter’da ( X) TT oldu.

 

FEYZA ALTUN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Küfürlü şeriat paylaşımı sonrası harekete geçen Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, avukat Feyza Altun hakkında “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama” suçundan resen soruşturma başlattı.

Küfürlü şeriat paylaşımı yapan Feyza Altun hakkında soruşturma başlatıldı

“ŞERİAT BENİM İÇİN KADIN TAŞLAYAN TALİBAN AKLIDIR”

Sözlerine yönelik soruşturma başlatıldığını medyadan öğrendiğini belirten Feyza Altun, Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada, “Şeriat benim için kadın taşlayan Taliban aklıdır. Bu ülke laik bir ülkedir. Şeriat bir din olgusu değil politik rejimdir. Dolayısıyla şeriate karşıyım sözlerimin de arkasındayım” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ