MasterChef All Star'ın Şampiyonu Belli Oldu - Bu Ne Haber

Dikey Reklam
Dikey Reklam
Bu Ne Haber

MasterChef All Star’ın Şampiyonu Belli Oldu

MasterChef All Star Türkiye'de final çekişmeli geçti. Şampiyon olabilmek için tüm hünerlerini sergileyen Esra ve Tahsin, şeflerin...

08 Ocak 2024
MasterChef All Star’ın Şampiyonu Belli Oldu

MasterChef All Star Türkiye’de final çekişmeli geçti. Şampiyon olabilmek için tüm hünerlerini sergileyen Esra ve Tahsin, şeflerin beğenisini kazanmak için  kıyasıya mücadele etti. MasterChef Türkiye All Star’da şampiyon Esra Tokelli oldu.

 

Esra ve Tahsin’in sona kaldığı MasterChef All Star Türkiye‘de final çekişmeli geçti. MasterChef All Star‘ın şampiyonu ise Esra Tokelli oldu.

Ekranların en çok izlenen yemek  yarışmasında son ikiye kalmayı başaran Tahsin ve Esra final bölümünde son kez tezgah başına geçti. Şampiyon olabilmek için tüm hünerlerini sergileyen kıyasıya mücadele eden  Esra ve Tahsin, şeflerin beğenisini kazanıp birinci olmak için yarıştı.

MasterChef All Star'da şampiyon Esra Tokelli oldu

 

 

ŞAMPİYON ESRA TOKELLİ

Büyük heyecana sahne olan final bölümünde mücadeleyi  kazanan  isim belli oldu. MasterChef Türkiye All Star’ın şampiyonluk kupasını  Esra Tokelli kaldırdı.

 

Editör: Dilek Bozkurt

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ