SAMSUN’DA KARİKATÜR ŞÖLENİ - Bu Ne Haber

Dikey Reklam
Dikey Reklam
Bu Ne Haber

SAMSUN’DA KARİKATÜR ŞÖLENİ

Samsun'da '' Bir Çizgide  Sekiz Renk'' karikatür sergisi sanatseverlerin katılımıyla açılışı  gerçekleşti.   Sergide alanında isim yapmış...

12 Kasım 2023
SAMSUN’DA KARİKATÜR ŞÖLENİ

Samsun’da ” Bir Çizgide  Sekiz Renk” karikatür sergisi sanatseverlerin katılımıyla açılışı  gerçekleşti.

 

Sergide alanında isim yapmış ödüllü karikatür sanatçıları Adnan Taç, Altan Özeskici, Aşkın Ayrancıoğlu, E. Yaşar Babalık, Erol Özdemir, Lütfü Çakın, Musa Keklik ve Mustafa Kurmalı’nın toplam 64 eserinden oluşan “Bir Çizgide Sekiz Renk” karikatür sergisi 11 Kasım 2023 Cumartesi akşamı sanatseverlerin katılımıyla açıldı.

 

 

Atakum Belediyesi Hasan Ali Yücel Gençlik Bilim ve Sanat Merkezi’nde Adnan Taç’ın konuşmasıyla açılan sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

SERGİ 15 KASIM’A KADAR AÇIK

Savaş, barış, insan hakları, demokrasi, kadın hakları, ekoloji gibi bir çok konunun her karikatüristin kendine özgü tekniği ile işlendiğini eserlerden oluşan sergi 15 Kasım 2023 tarihine kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ