Erol Karapınar: Güç Zehirlenmesine Müsaade Etmeyin - Bu Ne Haber

Dikey Reklam
Dikey Reklam
Bu Ne Haber

Erol Karapınar: Güç Zehirlenmesine Müsaade Etmeyin

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Beylikdüzü Otizmle Mücadele Derneği üyeleri ile bir araya gelen İYİ Parti Beylikdüzü...

10 Mart 2024
Erol Karapınar: Güç Zehirlenmesine Müsaade  Etmeyin

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Beylikdüzü Otizmle Mücadele Derneği üyeleri ile bir araya gelen İYİ Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Erol Karapınar, “Kıymetli ailelerimizle birlikte inşa etmek üzere planlamalar yaptık” ifadelerini kullandı.

 

BİZİ HER ZAMAN ÖNEMSİYOR

İYİ Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Erol Karapınar, Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Beylikdüzü Otizmle Mücadele Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Beylikdüzü Otizmle Mücadele Deneği Başkanı Dilek Bozkurt gecenin açılış konuşmasını yaparak; ” 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle İyi Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Sayın Erol Karapınar bugünü siz emekçi annelerimizle bir arada olarak kutlamak istedi. Bu farkındalığı bizleri ne kadar önemsediğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Erol Bey sırf bugüne özgü değil her zaman yanımızda kendisine teşekkür ediyoruz ve siz annelerimizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü‘nüzü kutluyorum ” dedi.

 

BEYLİKDÜZÜ’NDE DEZAVANTAJLI GRUPLAR İÇİN YAPILACAK  ÇALIŞMALARLA İLGİLİ PLANLAMAMIZI YAPTIK

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Beylikdüzü Otizmle Mücadele Derneği yönetim kurulu ve üyelerini ağırlayan Erol Karapınar, “Kıymetli annelerimiz sizinle  buluştuk, dertleştik ve dezavantajlı ailelerimiz, kadınlarımız, genç ve çocuklarımız için neler yapabileceğimizi istişare ettik.  Bölgede alanınızla ilgili sıkıntıların sorunların en başından beri farkındayım bu konuyla ilişkili de Dilek hanım ile sık sık iletişim halindeyim. Daha iyi yarınları siz kıymetli ailelerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

GÜÇ ZEHİRLENMESİNE MÜSAADE ETMEYİN

Karapınar, “Göreve geldiğimizde tam tasarruf politikamız ve sıfır israf anlayışımızla mevcut belediye bütçemizi doğru yönetecek, verimli bir bütçe yönetimi ile kaynak yaratacak ve bu kaynakla en öncelikli projelerimizden biri dezavantajlı çocuklarımıza ve annelerine yönelik bir kadın ve çocuk konuk evi inşa etmek olacaktır. Bahçesi, oyun alanları, bostanı ve evcil hayvanlarıyla tam bir rehabilitasyon merkezi olarak hizmet verecek bu Konuk Evi ile dezavantajlı ailelerimizi destekleyecek ve onların hayatlarına pozitif katkı sunacağız. Daha iyi yarınları Beylikdüzü’nde birlikte inşa edeceğiz. Değerli komşularım her kim olursa olsun oy verdiğiniz zaman aynı kişileri tekrar tekrar seçmeyin. Bu ülke yönetimi içinde yerel yönetim seçimleri içinde aynı olmalı diye düsünüyorum. Çünkü sevgili komşularım makamlara gelen kişiler bir süre sonra güç zehirlenmesi yaşıyorlar. Halka hizmet  için gelinen makamlar kişisel menfaatler uğruna girilen savaşa dönüyor” dedi.

 

 

 

Kaynak: Bunehaber

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ