Vehbi Orakçı Yeniden Refah Adayı - Bu Ne Haber

Dikey Reklam
Dikey Reklam
Bu Ne Haber

Vehbi Orakçı Yeniden Refah Adayı

Beylikdüzü 'nün sevilen ismi kurucu belediye başkanı Vehbi Orakçı Yeniden Refah Partisi'nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Oldu....

04 Şubat 2024
Vehbi Orakçı Yeniden Refah Adayı

Beylikdüzü ‘nün sevilen ismi kurucu belediye başkanı Vehbi Orakçı Yeniden Refah Partisi’nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Oldu.

 

Beylikdüzü’nde Yaşam Vadisi’nin temellerini atan ve o dönemin şartlarına göre Beylikdüzü’ne adeta çağ atlatan Orakçı aynı zamanda bölgeye çok önemli projeleri kazandıran bir isim. hem sağ hem de sol seçmenin takdirini toplayan Orakçı’nın seçimi kazanma şansı anketlere göre oldukça yüksek.

 

YÜZLERCE KİŞİ AKP’DEN İSTİFA ETTİ

 

Daha önce Akp’nin Aday Adayı olan Orakçı’nın adaylığına kesin gözüyle bakılırken mevcut İlçe Başkanı Mustafa Günaydın aday gösterildi. Bu duruma tepki gösteren yüzlerce kişi Vehbi Orakçı’nın Yeniden Refah Partisi‘nden adaylığını duyar duymaz istifa etmeye başladı. Mevcut yerel seçimde Beylikdüzü’nde Yeniden Refah Partisi’nin oy patlaması yapması bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ