“Bir Zamanlar Gelecek: 2121” filmi, Ankara ve İzmir’de özel gösterim yapacak - Bu Ne Haber

Dikey Reklam
Dikey Reklam
Bu Ne Haber

“Bir Zamanlar Gelecek: 2121” filmi, Ankara ve İzmir’de özel gösterim yapacak

  Türkiye’nin ilk uzun metraj kadın bilimkurgu ve distopya yönetmeni unvanına sahip olan Serpil Altın’ın filmi “Bir...

13 Aralık 2023
“Bir Zamanlar Gelecek: 2121” filmi, Ankara ve İzmir’de özel gösterim yapacak

 

Türkiye’nin ilk uzun metraj kadın bilimkurgu ve distopya yönetmeni unvanına sahip olan Serpil Altın’ın filmi “Bir Zamanlar Gelecek: 2121” özel gösterim ve festival yolculuklarına devam ediyor. Amerika’da 2 farklı festivalden ve İtalya’dan 3 ödülle dönen film, ayrıca İngiltere, Avustralya, Güney Kore, Almanya, Kanada ve Ekvator’dan toplam 11 ödül alarak cumhuriyetimizin yüzüncü yılında ülkemizi gururlandırdı.

 

 

Türkiye’nin ilk sürdürülebilir filmi yani yeşil film girişimi olan “Bir Zamanlar Gelecek: 2121” Türkiye’deki sinemalarda dağıtım sisteminin dışında, farklı bir direnişle sinemada seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce İstanbul özel gösterimleri yapılan film, bu kez de Ankara’da ve İzmir’de özel gösterimler yapacak. Filmin özet gösterimlerine katılmak isteyenler, https://biletinial.com/tr-tr/sinema/bir-zamanlar-gelecek-2121- linkinden biletlere ulaşabilecek.

Ankara’da gösterimi, 24 Aralık’ta

Filmin Ankara’daki ilk gösterimi, 24 Aralık 2023 Pazar günü saat 17:00’da, Kült Kavaklıdere’de gerçekleşecek. Film gösteriminin ardından saat 18.45’te ise, gazeteci ve sinema eleştirmeni Deniz Ali Tatar’ın moderatörlüğünde filme dair bir söyleşi gerçekleşecek.

 


Serpil Altın’ın yazıp yönettiği “Bir Zamanlar Gelecek: 2121” filminin yapımcılığını ve eş senaristliğini Korhan Uğur üstleniyor. Filmde başrolleri Selen Öztürk, Çağdaş Onur Öztürk, Ayşenil Şamlıoğlu ve Sukeyna Kılıç paylaşıyor.
“Bir Zamanlar Gelecek: 2121”in konusu ise şöyle: “Gelecekte iklim krizi ve kıtlık sebebiyle yeryüzü yaşanılmaz hale gelir. “Kıtlık Kanunları” gereği sisteme getirilen yeni hayat karşılığında, yaşlı neslin yok edilmesi zorunludur. Bu sistemde yaşayan ailenin hayatı yeni bebek haberiyle değişir.”

 

Gösterim bilgileri

ANKARA
24 Aralık 2023 Pazar, Saat: 17:00
17.00 – 18.30 Film gösterimi, 18.45- 19.45 Söyleşi
Gösterim Yeri: Kült Kavaklıdere
Moderatör: DENİZ ALİ TATAR

 

İZMİR

13 Ocak 2024 Cumartesi, Saat: 20.00
20.00 – 21.30 Film gösterimi, 21.45- 22.30 Söyleşi
Gösterim Yeri: Karaca Sineması
Moderatör: YUSUF SAYGI

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ