TİP'in adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı ortaya çıktı - Bu Ne Haber

Dikey Reklam
Dikey Reklam
Bu Ne Haber

TİP’in adaylığını geri çektiği Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kaydı ortaya çıktı

Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken Zan'a...

18 Mart 2024
TİP’in adaylığını geri çektiği Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kaydı ortaya çıktı

Türkiye İşçi Partisi’nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan “Tehdit ve şantaja maruz kaldım” ifadelerini kullanırken Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları ortaya çıktı. Telefon görüşmesinde, Gökhan Zan olduğu iddia edilen kişiye adaylıktan çekilmemesi karşılığında 3 milyon dolar önerilmesi ve Zan olduğu düşünülen kişinin ise 5 milyon dolar için pazarlık etmesi ses kaydına yansıdı.

 

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Hatay Belediye Başkan adayı Gökhan Zan’ın adaylığını geri çekmesi sonrası, Zan’a ait olduğu öne sürülen ses kaydı ortaya çıktı.

TİP’in, gece yarısı Hatay Belediye Başkan adayı Gökhan Zan’ın adaylığını geri çekmesi gündem oldu. TİP’in “Partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair çeşitli iddialar tarafımıza ulaşmıştır…” açıklaması sonrası Zan’ın suç duyurusunda bulunup “şantaj, iftira ve montaj” açıklaması birçok iddiayı da beraberinde getirdi.

ADAYLIKTAN ÇEKİLMEMESİ İÇİN 3 MİLYON DOLAR

İddialar henüz sıcakken bu kez de Sözcü TV, Gökhan Zan’a ait olduğu öne sürülen bir telefon görüşmesine ait ses kayıtlarını yayınladı. Türkçe ve Arapça konuşulan ses kaydında, Turgay Kocakaya isimli kişi tarafından AK Parti Hatay İl Binası’ndan arandığı iddia edilen Zan’a, adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar öneriliyor. Zan ise 5 milyon dolar için pazarlık ediyor.

 

TRT’DE SPOR YORUMCULUĞU

Telefon konuşmanın devamında, Gökhan Zan olduğu iddia edilen kişi, TRT’de spor yorumculuğu ve Hatayspor’un sportif direktörlüğü gibi görevlerde bulunmak istediğini dile getirdi. Konuşmada, Turgay Kocakaya’nın Gökhan Zan için AK Partili isimlere ‘kendisini garanti altına alması gerekiyor” dediğini aktardığı duyuluyor.

“KAYITLAR MONTAJ”

Ses kaydının yayınlanmasının ardından Sözcü TV yayınında konuşan Zan, kaydın montaj olduğunu iddia etti.Zan, TİP Genel Merkezi’ne ‘suç duyurusunda bulunalım, kaydın montaj olduğu belirlensin’ dediğini ancak Genel Merkezin kendisini bu konuda yalnız bıraktığını söyledi. Kaydın yayınlanmasının itibar suikastı olduğunu ifade eden Zan, herhangi bir yayın yasağı yoluna ise gitmeyeceğini kaydederek, “Asla geri adım atmayacağım.” ifadelerini kullandı.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ